Seizoen 2023-2024

We kijken terug op een mooi studieseizoen met een leuke enthousiaste groep deelnemers uit Zwolle.

Seizoen 2022-2023

Ook in dit seizoen hebben we de cursus aangeboden, aan twee groepen. Eén groep in Zwolle en één groep in Ermelo

Seizoen 2021-2022

In seizoen 21/22 hebben we voor het eerst de 11-delige serie over Openbaring mogen geven. Het was een mooie ervaring.


Unaniem gaven de deelnemers terug dat ze zin hadden om naar de studieavonden te gaan, dat er een goede sfeer was en er een veilige setting was waarin ruimte is voor ieders mening. Ook gaf iedereen aan dat de lesstof hen verder heeft geholpen.


De deelnemers van het eerste seizoen hebben hun mening achtergelaten om met jou te delen. Hieronder vindt je hun recensies.

Zeer interessant, erg veel stof. Heeft nieuwsgierigheid naar het Bijbelboek Openbaring gestimuleerd.
Deelnemer P.

Ik vond het een mooie cursus, maar teveel en te snel voor mij om goed te bevatten. Ik zie het als een begin van verdieping in Openbaring.
Deelnemer S.

Met heel veel verwachting ben ik gestart met deze cursus. Vooral verwachting en verlangen naar kennis. Nu alle avonden voorbij zijn heb ik veel kennis gekregen, ook veel vragen en het verlangen om antwoorden te vinden.”
Deelnemer P.

Door de cursus meer overzicht gekregen van Openbaring. En inzicht in hetgeen moet gebeuren en ook linkjes kunnen leggen naar huidige maatschappelijke ontwikkelingen.
Deelnemer J.

Wat een leerzame cursus over Openbaring! Je krijgt niet alle antwoorden. Wel nieuwe inzichten over de toekomst.
Deelnemer F.

Het was een zeer boeiende cursus. Ondanks het zware thema, waren de avonden ontspannen en gezellig en heel erg leerzaam. Dit heeft ertoe bijgedragen om het avontuur van Openbaring aan te gaan. Niet mijden uit angst of moeilijkheid, maar vanuit Christus, Overwinnaar!
Deelnemer G.

Interessante studie over Openbaring. Vroeger sloeg ik dit Bijbelboek het liefst over. Te ingewikkeld en te bedreigend. Het blijft een ingewikkeld boek maar er is voor mij wel een stukje van de sluier opgelicht en ik heb zelf een aantal boeken hierover gekocht om er verder op door te studeren.”
Deelnemer M.